iNORA installatietechniek

 

 

 

 

Specialist

iNORA Installatietechniek is de specialist om particulieren en kleine bedrijven te voorzien van financieel aantrekkelijke en milieuvriendelijke oplossingen in de installatietechniek, zoals verwarming en koeling, beveiliging en domotica. Rekening houdend met het milieu en de toekomstige generaties.

Deskundig advies

Duurzame aanpassingen in en rondom uw huis zijn vaak complex en vragen, voordat u de eerste stappen onderneemt, veel aandacht. Op zo’n moment is het prettig als u deskundig advies kunt inwinnen bij een erkend installateur.

iNORA installatietechniek is u graag van dienst voor een passend advies, een goed ontwerp en om samen met u invulling te geven aan een optimaal milieuvriendelijk gebruik van de installaties!

Geregistreerd Solar-specialistiNORA installatietechniek is gediplomeerd Solar-specialist. Een gediplomeerd Solar-Specialist heeft de opleiding tot Solar-Specialist bij Switch2Solar met succes afgerond. De opleiding is gericht op het geven van een goed onderbouwd advies, het leveren van de best renderende zonne-energie systemen en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. Het diploma Solar-Specialist is de hoogste standaard in de markt. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Klik hier voor contact