iNORA installatietechniek

Specialist

iNORA Installatietechniek is de specialist om particulieren en kleine bedrijven te voorzien van financieel aantrekkelijke en milieuvriendelijke oplossingen in de installatietechniek, zoals verwarming en koeling, beveiliging en domotica. Rekening houdend met het milieu en de toekomstige generaties.

Deskundig advies

Duurzame aanpassingen in en rondom uw huis zijn vaak complex en vragen, voordat u de eerste stappen onderneemt, veel aandacht. Op zo’n moment is het prettig als u deskundig advies kunt inwinnen bij een erkend installateur.

iNORA installatietechniek is u graag van dienst voor een passend advies, een goed ontwerp en om samen met u invulling te geven aan een optimaal milieuvriendelijk gebruik van de installaties!

Geregistreerd Solar-specialistiNORA installatietechniek is gediplomeerd Solar-specialist. Een gediplomeerd Solar-Specialist heeft de opleiding tot Solar-Specialist bij Switch2Solar met succes afgerond. De opleiding is gericht op het geven van een goed onderbouwd advies, het leveren van de best renderende zonne-energie systemen en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. Het diploma Solar-Specialist is de hoogste standaard in de markt. Klik hier voor meer informatie.

Duurzaam gecertificeerd

Omdat iNORA installatietechniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn wij STEK-gecertificeerd. Deze certificering heeft betrekking op het vullen, aftappen en repareren van warmtepompen en airconditioning. Via de opleiding wordt aangeleerd om werkzaamheden zó uit te voeren dat er geen belastende stoffen voor het milieu vrijkomen.

Wilt u meer informatie rondom STEK, klik dan hier om naar hun website te gaan. Liever een kort overzicht waarom u zou kiezen voor een erkende installateur? In de folder van STEK krijgt u een duidelijk overzicht. Klik hiervoor op het logo rechts.

Aan de STEK-certificering worden eisen gesteld die elke 2 jaar worden gecontroleerd door certificeringsinstanties. U kunt er dus op vertrouwen dat iNORA installatietechniek de werkzaamheden veilig, duurzaam en met hoge kwaliteit uitvoert.

Samenwerking

Twijfelt u of uw opdracht te groot is om te worden uitgevoerd door iNORA? Bij grotere opdrachten werken wij waar nodig samen met partners. Om de standaard van duurzame installatietechniek hoog te houden, werkt iNORA onder andere samen met J. van Woensel Installatietechniek.

Referenties

Natuurlijk wilt u een goede installateur om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Daarom begrijpen wij dat referenties vertrouwen kunnen geven. Wij vragen klanten naar hun mening en waarderen zowel opbouwende als positieve feedback.

Indien wij samen tot een passende offerte zijn gekomen, kunt u bij ons naar referenties vragen. Wij verstrekken niet zomaar gegevens en vragen de referent altijd eerst om toestemming.

Klik hier voor contact