Zonnepanelen

Het winnen van natuurlijke energie

Een van de meest duurzame oplossingen is het winnen van natuurlijke energie uit zonlicht. Zonnepanelen vangen het licht op en zetten het, via een zogenaamde omvormer, om in elektrische energie. Energie die u niet alleen kunt gebruiken, maar bij voldoende opwekking ervan, ook kunt teruggeven aan het energienetwerk. Of zelfs opslaan voor later gebruik.

Uitleg zonne-energie

Kostenbesparend

Met het installeren van zonnepanelen heeft u dus niet alleen een duurzame, maar ook een kostenbesparende oplossing gevonden voor het gebruik van energie in uw huis. iNORA installatietechniek verzorgt niet alleen deskundig energie advies als het gaat om de installatie van zonnepanelen, maar ook de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties. Mocht u meer informatie of een vrijblijvende offerte wensen? Neem dan vandaag nog contact op!

Om de kwaliteit te waarborgen, werkt iNORA onder andere met merken, als Solaredge, die marktleider is op het gebied van omvormers en de hoogwaardige ClickFit montagesystemen van Esdec. Klik hier voor meer uitleg over SolarEdge systemen.

Geregistreerd Solar-specialist

Advies van een specialist

iNORA installatietechniek is gediplomeerd Solar-specialist. Een gediplomeerd Solar-Specialist heeft de opleiding tot Solar-Specialist bij Switch2Solar met succes afgerond. De opleiding is gericht op het geven van een goed onderbouwd advies, het leveren van de best renderende zonne-energie systemen en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. Het diploma Solar-Specialist is de hoogste standaard in de markt. Klik hier voor meer informatie.

Voorbeelden

Klik hier voor voorbeelden van aangelegde installaties.

SolarEdge
LG Chem