Duuzame installaties & diensten vanuit Bussum

Bij iNORA installatietechniek kunt u terecht voor duurzame installaties en diensten: zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en overige diensten waaronder elektrotechniek. Wij zijn werkzaam in de omgeving het Gooi, Bussum, Naarden, Hilversum, Almere, Weesp, Huizen, Blaricum, Laren en omstreken. Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze installaties en diensten.

Zonnepanelen

Eén van de meest duurzame oplossingen is het winnen van natuurlijke energie uit zonlicht. Zonnepanelen vangen het licht op en zetten het via een zogenaamde omvormer om in elektrische energie.

Energie die u niet alleen kunt gebruiken, maar bij voldoende opwekking ook kunt teruggeven aan het energienetwerk, of opslaan voor later gebruik.

Lees meer over zonnepanelen…

Zonneboilers

Zonneboilers maken gebruik van zonnecollectoren (vergelijkbaar met zonnepanelen), die geplaatst worden op het dak. De collector vangt het zonlicht op en verwarmt het water uit de boiler. Vervolgens wordt het water in huis rondgepompt.

Eventueel warmt de CV-ketel het water nog verder op, zodat er voldoende heet water is in uw badkamer en keuken. Daarmee kunt u tot wel 60% energie besparen bij warmwaterbereiding.

Lees meer over zonneboilers…

Warmtepompen

Een milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen is het gebruik van een warmtepomp. Een warmtepomp haalt energie uit de lucht, bodem of het grondwater en zet dit om in bruikbare energie. Het is een duurzaam alternatief voor de CV-ketel, doordat er minder of geen gas verbruikt wordt. Hiermee wordt de uitstoot van CO2 gassen verminderd.

Lees meer over warmtepompen…

Elektrotechniek

Heel veel systemen in uw woning of bedrijf zijn afhankelijk van uw elektrotechnische installatie. iNORA Installatietechniek is uw partner voor het vervangen of uitbreiden van uw elektrotechnische oplossingen. Daarnaast verzorgt iNORA installatietechniek ook inspecties van elektrische installaties volgens de NEN1010 en NEN 3140.

Lees meer over elektrotechniek…

Overige diensten

iNORA Installatietechniek verzorgt ook een aantal overige diensten, zoals de installatie en het onderhoud van uw cv-installatie, boiler, beveiligingssysteem of domotica.

Lees meer over onze overige diensten…

Kan iNORA Installatietechniek u ergens mee helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op