Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen? U mag altijd contact opnemen bij vragen! Vul hiervoor het contactformulier in.

Wij willen u vragen het contactformulier in te vullen op de site. Denkt u eraan om zo specifiek mogelijk te omschrijven om welke werkzaamheden het gaat? Mocht u hier nog niet helemaal uit zijn, kunt u dit natuurlijk ook gewoon aangeven.
Wij streven ernaar om binnen 4 weken contact met u op te nemen.

iNORA installatietechniek is telefonisch moeilijk bereikbaar, aangezien wij voor klanten aan het werk zijn en geen ‘binnendienst’ hebben.

Door de huidige marktwerking en de productieproblemen van onder andere de chips en aluminium onderdelen, zijn de levertijden van warmtepompen veel langer dan gebruikelijk.

Uiteraard doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Door de huidige marktwerking en de productieproblemen van onder andere de chips en aluminium onderdelen zijn de levertijden van zonnepanelen veel langer dan gebruikelijk.

Uiteraard doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

iNORA installatietechniek staat voor oplossingen op maat. In tegenstelling tot sommige grote bedrijven, zullen wij altijd eerst een persoonlijk intakegesprek plannen. Hierin kunnen wij vragen, twijfels en mogelijkheden bespreken. Ook zorgt dit ervoor dat wij een goed beeld hebben van de locatie waar de werkzaamheden gaan plaatsvinden. Dit is onze manier om goed op uw wensen te kunnen afstemmen.

Vervolgens zal er een offerte worden opgesteld, waarbij duidelijk wordt gecommuniceerd welke werkzaamheden hierin zijn opgenomen en wat de prijs hiervan zal zijn.

Wij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van de uitgevoerde werkzaamheden. iNORA installatietechniek is dan ook op meerdere gebieden gecertificeerd en levert het liefst materialen van een gedegen kwaliteit.

Referenties voor iNORA installatietechniek zijn terug te vinden via google en op onze Facebookpagina. Wij vragen klanten naar hun mening en waarderen zowel opbouwende als positieve feedback.

Houdt u er rekening mee dat wij niet zomaar gegevens verstrekken. Wij zullen de referent altijd eerst om toestemming vragen.

Als u twijfelt of de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren wel passen bij iNORA installatietechniek, neem dan vooral contact op! Wij zullen eerlijk aangeven of wij een klus kunnen uitvoeren.

Wij overleggen graag met u over een passend aanbod voor uw vraag.

U kunt altijd contact opnemen om te overleggen of een project kan worden uitgevoerd door iNORA installatietechniek. Wij hebben meerdere samenwerkingspartners achter de hand voor grotere projecten.