Over iNORA installatietechniek Bussum

Installatietechniek specialist vanuit Bussum

iNORA installatietechniek is de specialist om particulieren en kleine bedrijven te voorzien van financieel aantrekkelijke en milieuvriendelijke oplossingen in de installatietechniek. U kunt hierbij denken aan verwarming en koeling, beveiliging en domotica, toegepast bij onder andere zonnepanelen, zonneboilerswarmtepompen, laadpalen en elektrotechniek. We houden hierbij rekening met het milieu en de toekomstige generaties.

Wij willen samen met u stappen zetten om op een duurzamere manier te leven, zonder dat u hiervoor grote concessies hoeft te doen op het gebied van comfort. Door de marktontwikkelingen zo goed mogelijk te volgen, helpen wij u voorbereiden op wat er in de toekomst gaat komen. Als bedrijf willen wij blijven ontwikkelen om over te gaan van het installeren van oudere oplossingen naar de nieuwere klimaatneutrale oplossingen.

iNora is geregistreerd Solar specialist & topfitter, stek en kiwa gecertificeerd en installQ gecertificeerd

iNORA geeft deskundig advies over duurzame energie

Duurzame aanpassingen in en rondom uw huis zijn vaak complex en vragen, voordat u de eerste stappen onderneemt, veel aandacht. Op zo’n moment is het prettig als u deskundig advies kunt inwinnen bij een erkend installateur.

iNORA installatietechniek is u graag van dienst voor een passend advies, een goed ontwerp en om samen met u invulling te geven aan een optimaal milieuvriendelijk gebruik van de installaties!

Geregistreerd Solar-Specialist en Solar-Topfitter

iNORA installatietechniek is gediplomeerd Solar-Specialist en Solar-Topfitter. Een gediplomeerd Solar-Specialist / Solar-Topfitter heeft de opleidingen tot Solar-Specialist / Solar-Topfitter bij Switch2Solar met succes afgerond. De opleiding is gericht op het geven van een goed onderbouwd advies, het leveren van de best renderende zonne-energie systemen (o.a. zonnepanelen en zonneboilers) en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. De diploma’s Solar-Specialist / Solar-Topfitter zijn de hoogste standaard in de markt en opgenomen in het landelijke Solar Register.

Erkend hybride installateur Remeha

iNORA installatietechniek is een erkend installateur van hybride warmtepompen van Remeha. Remeha geeft deze erkenning aan een installateur, als hij voldoet aan een aantal eisen. Een hybrid hero installateur heeft voldoende ervaring met installaties en de juiste papieren om de hybride warmtepomp te kunnen installeren.

hybride warmtepompen iNORA installatietechniek

Offerte opvragen of wilt u een gratis adviesgesprek inplannen?

Neem dan snel contact met ons op!

iNORA installatietechniek erkend InstallQ Elektrotechnisch

iNORA installatietechniek is erkend InstallQ-installateur. Dit houdt in dat iNORA installatietechniek erkend is op het gebied van ontwerp, installatie, beheer en onderhoud van elektrotechnische installaties. Wij voeren werkzaamheden veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken uit.

InstallQ is een onafhankelijke stichting, met als doel veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland. Een missie die iNORA installatietechniek onderschrijft. Wilt u meer informatie rondom InstallQ, klik dan hier om naar de website te gaan.

Wilt u graag weten aan welke voorwaarden iNORA installatietechniek hiermee voldoet?

  • Vereiste kennis en kunde op het vakgebied
  • Werken volgens de gelden normen en eisen
  • Gebruik van de juiste gereedschappen en materialen
  • Vakkennis bijhouden met bijscholing en vakbladen

Duurzaam gecertificeerd, goed voor het milieu

Omdat iNORA installatietechniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn wij F-gassen-gecertificeerd. Deze certificering heeft betrekking op het vullen, aftappen en repareren van warmtepompen en airconditioning. Via de opleiding wordt aangeleerd om werkzaamheden zó uit te voeren dat er geen belastende stoffen voor het milieu vrijkomen.

Wilt u meer informatie rondom de F-gassen-certificering, klik dan hier om naar de website te gaan. Liever een kort overzicht waarom u zou kiezen voor een erkende installateur?

Aan de F-gassen-certificering worden eisen gesteld die elke 2 jaar worden gecontroleerd door certificeringsinstanties. U kunt er dus op vertrouwen dat iNORA installatietechniek de werkzaamheden veilig, duurzaam en met hoge kwaliteit uitvoert.

Samenwerking voor grote projecten

Twijfelt u of uw opdracht te groot is om te worden uitgevoerd door iNORA installatietechniek? Denkt u over grotere installaties van zonnepanelen, zonneboilers of warmtepompen? Bij grotere opdrachten werken wij waar nodig samen met partners, zoals  Grotenhuis Installatiebureau uit Bussum en Fokker Elektra uit Baarn.

Referenties

Natuurlijk wilt u een goede installateur om de werkzaamheden voor u uit te voeren! Wij begrijpen dat referenties vertrouwen kunnen geven, om deze reden zijn referenties terug te vinden via google en op onze Facebookpagina. Wij vragen klanten naar hun mening en waarderen zowel opbouwende als positieve feedback.

Nadat u een aanvraag voor een offerte hebt gedaan, krijgt u de tijd om deze rustig door te nemen. Als wij samen tot een passende offerte zijn gekomen, kunt u bij ons naar referenties vragen! Houdt u er rekening mee dat wij niet zomaar gegevens verstrekken. Wij zullen de referent altijd eerst om toestemming vragen.