Keuringen

Elektrische Installaties

U kunt uw woning en elektrische installatie door iNORA installatietechniek laten controleren volgens NEN 1010 normen. Dit is niet alleen mooi meegenomen voor het milieu, het scheelt ook op de maandelijkse energiekosten. Daarbij slijten uw apparaten en lampen veel minder.

Nieuwe elektrische installaties van werkgevers moeten volgens de NEN 1010 norm voor ingebruikname worden geïnspecteerd. Op die manier weet u zeker dat uw installatie veilig en bedrijfszeker is. Voor bestaande installaties staan de periodieke inspecties voorgeschreven in de norm NEN 3140. iNORA installatietechniek kan uw installatie op de juiste wijze doormeten, inspecteren en daarover rapporteren. Veelal is een dergelijke rapportage noodzakelijk voor uw verzekering.

Neem contact met ons op voor de NEN 1010 en de NEN 3140 keuring van uw installatie of voor meer informatie hierover.

Elektrische apparaten

Het NEN 3140 keuren van elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen is een wettelijke verplichting sinds 1998 voor bedrijven en instellingen met personeel in dienst. Ook in de VCA checklist is de jaarlijkse keuringsplicht van elektrische arbeidsmiddelen, handgereedschappen en machines opgenomen. iNORA installatietechniek beschikt over de kennis en ervaring als keurmeester en is bevoegd voor het NEN 3140 keuren van de arbeidsmiddelen, elektrische handgereedschappen en elektrische machines van uw organisatie.

De keuring bestaat uit een visuele inspectie, weerstandmetingen en een functionele controle. Na goedkeuring ontvangt u een keuringsrapport.

Neem contact met ons op voor de NEN 3140 keuring van uw elektrisch gereedschap of voor meer informatie hierover.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op!

Klimmaterieel

Het keuren van klimmaterieel als ladders, trappen, rolsteigers en valbeveiligingsmiddelen is een wettelijke verplichting sinds 1998. Ook in de VCA checklist is de jaarlijkse keuring van ladders, trappen en rolsteigers opgenomen. iNORA installatietechniek keurt als erkend keurmeester ladders, trappen en rolsteigers volgens NEN 2484 en NEN-EN 1004. Ook uw valbeveiligingsmiddelen keuren zoals harnasgordels, karabijnhaken, lijnklemmen, mobiele ankerpunten, valstopapparaten, etc. regelt u eenvoudig via ons.

Neem contact met ons op voor de NEN 2484 en de NEN-EN 1004 keuring van uw klimmaterieel of voor meer informatie hierover.

Hijsmiddelen

U wilt hijsmiddelen en hefmiddelen gekeurd hebben zoals kettingwerk, kabels, lijnklemmen, hijsklemmen, vijzels, grijpers, spanbanden, hydraulische werkplaatskranen, etc. Ook dan bent u bij iNORA installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn in te huren als deskundig keurmeester hijsmiddelen en hefmiddelen in de zin van nationale wetgeving (Arbobesluit). Indien gewenst kunnen we voor u ook de vierjaarlijkse beproevingen van kettingwerk en kabels regelen bij een daarvoor geschikte partij.

Neem contact met ons op voor de keuring van uw hijsmiddelen en hefmiddelen of voor meer informatie hierover.