Elektrotechniek

iNORA installatietechniek: aanleg van veilige installaties

Moet de oude elektra in uw woning of bedrijfspand vervangen worden? Wilt u uw kantoor voorzien van een nieuw netwerk voor datacommunicatie? Of hebt u een extra groep in uw groepenkast nodig? iNORA installatietechniek kan elke elektrotechnische klus, groot of klein, efficiënt en veilig voor u uitvoeren. Hierbij staan technische normen zoals de NEN 1010 en NEN 3140 centraal.

Meterkast en elektra

De meterkast vormt het hart van de elektrische installatie in huis, maar is ook belangrijk voor de veiligheid van alle apparatuur in huis. De eisen aan een meterkast zijn de laatste jaren dan ook strenger geworden. iNORA is volledig gecertificeerd om uw meterkast weer helemaal te laten voldoen aan de laatste standaarden. Uiteraard verzorgt iNORA ook de aanleg van uw nieuwe wandcontactdoos, schakelaar of lamp.

Aanleg inductiekookplaat, bijverwarming en slimme verlichting

Wilt u overstappen naar koken op inductie, extra elektrische of infrarood verwarming of uw verlichting slim schakelen? iNORA adviseert u in de mogelijkheden en helpt u met de voorbereidingen en aanleg van de benodigde apparatuur.

Datacommunicatie

Slimme verlichting, wifi in het hele huis, alarm, tegenwoordig hangt alles aan het internet. Privacy en veiligheid zijn belangrijk om te voorkomen dat er misbruik van uw gegevens gemaakt wordt. iNORA adviseert u graag over goede en betaalbare oplossingen.

Specialistische inspectie volgens NEN1010 en NEN3140

iNORA installatietechniek is gecertificeerd om inspecties uit te voeren van uw elektrische installatie volgens de NEN 1010 en NEN 3140. Voor bedrijven is deze inspectie vaak een vereiste voor de verzekering. Elektrische installaties van gebouwen moeten met enige regelmaat worden geïnspecteerd, zoals wettelijk is vastgelegd via de Arbo-wet. Ook voor particulieren kan het een fijn gevoel geven, om te weten dat de elektrische installatie van uw (nieuwe) woning veilig en betrouwbaar is.

Het doel van de inspectie is controleren of de elektrische installatie voldoet aan de veiligheids- en technische voorschriften. Daarnaast kunnen gebreken ontdekt worden die zich na ingebruikstelling kunnen voordoen. Aangezien gebreken de werking kunnen belemmeren of een bron van gevaar kunnen veroorzaken, is het goed om deze tijdig te ontdekken. De beoordeling van de installatie vindt plaats door middel van een visuele inspectie, metingen en beproevingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op!